Obrim els ulls

Coses meves… o no.

Els actuals Terraris

Crec que tots vam fer un Terrari més o menys sofisticat quan érem joves. Bàsicament consistia en crear una espècia d’hàbitat dins un recipient de vidre i posar-hi uns quants animals. Si els tractaves bé i els hi donaves menjar i beure seguien la seva vida en normalitat i sense més complicació.

Els temps canvien, actualment s’han inventat uns terraris més grans on hi posen una espècie de persones i tothom els pot observar mitjançant la TV, sí, estic parlant de Gran Hermano, La Isla de los Famosos, El Castillo de las Mentes Prodigiosas?, La Casa de tu Vida, etc.
N’estan fent molts d’aquests terraris, això vol dir que hi ha molta gent que els mira; jo crec que segurament devien faltar a classe quan eren joves i no n’havien fet mai cap ells mateixos i, per tant, pot ser una carència de la seva joventut.
Les conclusions en els de les persones són clares, si traiem el factor comú de la rivalitat i la intolerància, resultarà que:
– Si no els hi falta de res… tan sols pensen en sexe.
– Si han de sobreviure… primer són ells.

Per tant, en realitat sí que hi ha una gran diferència entre els terraris d’animals i els de les persones… els animals demostren més intel·ligència i capacitat per adaptar-se.

P.D.: Amb aquests programes també han aconseguit carregar-se el prestigi que tenia la paraula VIP (Very Important Person) o ¿potser ara volen dir Veure Imatges Patètiques?.

Anuncis

15 Abril 2005 - Posted by | Obrim els ulls

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: